Sunday 8 December 2013

Antique Clock

Päätin käyttää uudestaan tätä Bodylinen mekkoa, missä on ihana printti. Tämä on vasta toinen kerta kun käytän tätä, lähinnä koska en pidä siitä, että koko yläosa on shirringiä. Otin myös pois valkoista pitsiä, pari rusettia ja sitomisnauhat kaulalta. Lyhensin yhden neuleeni sopivaksi mekon kanssa, ja voila ~

Uudet kenkäni tulivat postissa, ja olen niistä vähän kahta mieltä. Olen halunnut rocking horseja jo kauan nimenomaan pitkävartisina. Näistä on helppo vaihtaa nauhat ja näin vaihtaa niiden ilmettä, mistä pidän erityisesti. Mutta... Laatu ei ole se kaikkein paras, edes hyvä, ja maksoin näistä reilut 80€, joten odotin paljon parempaa. Silti, ne ovat täydellisen kokoiset ja todella kevyet. Olin kauan liikkeellä joululahja- ja kangasostoksilla eikä jalat väsyneet yhtään. Eli kunhan nämä eivät hajoa talven aikana, olen tyytyväinen. :)


Rakastan minihattuja ja omistan niitä aika monta. Nostin hiukset ylös kahden luurankokäsi-pinnin kanssa, kampaus ei näy hirveän hyvin mutten tajunnut ottaa kunnon kuvaa..


No comments:

Post a Comment