Monday 27 January 2014

FMA-lapaset ja animepohdintaa

Tammikuussa on ollut niin turkasen kylmä, että olen käyttänyt muhkeita tuplatopattuja nahkatumppujani, mutta onneksi viime päivinä on ollut leudompaa. Ulkona on taas sietänyt olla ja pääsin vihdoin käyttämään kaveriltani joululahjaksi saamiani lapasia - kuvio Fullmetal Alcemistista, joka on ensimmäinen lempianimeni ja yhä yksi suosikkisarjoistani (sekä alkuperäinen että brotherhood). Omistan koko mangan, DVD:itä alkuperäisestä sarjasta sekä hävyttömän kalliin, conista ostetun kellon. Cossasin yhdessä Animeconissa Edwardia, mutta se on ompeluaikojeni alusta niin en kehtaa pistää kuvaa. Mutta pointti oli se että fanitan sarjaa :P


Muita lempisarjojani on Kuroshitsuji (manga ja ensimmäinen kausi, toinen kausi ei niinkään), Soul Eater, Ouran high school host club, Naruto (olen kyllä puoli vuotta mangassa jäljessä), Lovely complex, Another, Death Note, Attack on titan (jota cossasin Animecon-14), Kaichou wa maid-sama, Ao no exorsist (manga) ja osa Gilbileffoista. Henkien kätkemä, Nausicaä, Laputa ja muut fantasialeffat ovat hyviä, mutten oikein syttynyt Aaltojen kuohuille ja naapurin Yamadoille. Sydäntä lähinnä on mangassa ja animessa shounensarjat, kauhu ja creepy tunnelma, mutta välillä on hauska katsoa päättömiä slice of life huumorisarjoja. Pelkälle romanssille en kuitenkaan syty, huumoria pitää olla. Slice of life animeista esimerkkinä vaikka suloinen Usagi drop. :)

Kas tässä mangahyllyni (kuva jostain syystä sininen, hylly on kyllä musta), pyrin siihen etten kerää hirveästi pokkareita muutamasta syystä. En usko lukevani näitä kymmenien vuosien päästä, ne vievät tilaa "oikeilta" kirjoilta mitä on jo nyt aivan liikaa, plus kaikkien suosikkien ostaminen tulisi erittäin kalliiksi. Fullmetallit ja Yotsubat ovat poikkeus, niistä haluan kaikki, ja Kuroshitsujista kohokohdat eli vielä muutama pokkari lisää. Muut ovat olleet lahjoja.


Ja vähän krääsä mitä on tarttunut mukaan. Pyrin näissäkin käytännöllisyyteen eli ei figuureja vaan pelikortteja ja vihkoja. Hitai-aten ostin Deidaran kunniaksi, se on muuten ollut kyllä käyttämätön paitsi roikkuessaan hetken Narutolaukun koristeena - en muuten huomannut siitä ottaa kuvaa. Noh, se on olemassa.



Ja kelloni, selässä lapasista tuttu kuvio ja sisällä don't forget. Tämä taisi maksaa yli kolmekymppiä, mutta juuri sillä kerralla cossasin Ediä niin pakko se oli ostaa. Seuraavissa coneissa olen nähnyt halvempia ja hienompia hopean värisiä kelloja, mutta koska omistan jo yhden, en ole ostanut toista vaikka kuinka tekisi mieli :P




PSP:lle omistan yhden Bleach-pelin kun sen halvalla sai, mutta se ei ole siitä parhaasta päästä niin en sitä heti löytänyt joten ei kuvaa :P Mutta narutopelit ovat yleensä hyviä, tässä kaksi joista paremman, Generationsin, sain myös kaverilta jouluna. Siitä on paljon enemmän hahmona (mutta Tayuyan ja osan muista saa vain supporttereiksi, yhyy) joten annan anteeksi kunnon story moden puuttumisen. Erittäin hyvä mäiskepeli.


Lopuksi erittäin huono kuva viime viikon kynsistä parin päivän kasvulla ja kulutuksella. Pohjalla musta lakka sekä liilapinkkiä glitterlakka, päällä tähtiä. Nyt on vain tylsät kirkkaanpunaiset kynnet, en ehtinyt tekemään mitään ihmeellistä.


No comments:

Post a Comment