Saturday, 4 January 2014

Lolitaa tuutin täydeltä

Järjestin tänään Enfant Terriblen kautta lolitamiitin, jonka teemana oli uusi vuosi ja uudet kujeet. Eli en aikonut laittaa miittiin yhtään mitään mustaa, melkoisen haasteen asetin itselleni... Toteutus vaati ompelua, ja voi tämä projekti ei ollut kivuton. Kangas oli huono valinta, se ei tullut ollenkaan toimeen ompelukoneeni kanssa, eivätkä kaavat istuneet kun vasta kolmannella kerralla. Lopputulokseen olen kuitenkin semi-tyytyväinen, tämä on ensimmäinen ompelemani mekko ilman mitään saumaa vyötärön kohdalla. Hain vähän pidempää classic-fiilistä.

Tästä tuli oikein budjettilolitaa.
Mekon kangas: 8€
Liivi saatu kaverilta
Kauluspaita kirpparilta: 2€
Kengät kirpparilta: n. 2€
Hiuskukka Bodyline: 1€
Rintakoru Bodylinen paidan mukana

Ainoastaan laukku on kalliimpi, ostin sen eBaystä reiluun kolmeen kymppiin. Se on printiltään vähän sweet kokonaisuuteen, mutta oli ainoa ruskea laukkuni mihin mahtuu enemmän kuin puhelin ja avaimet ^^'


Miitti pidettiin Café Artissa Aurajoen rannalla, olin suunnitellut että otetaan kuvia pihalla mutta mutta... Tämä talvinen sää eli sade ja tuuli teki siitä mahdotonta. Eli tässä sisäkuvia, kahvilassa ei ollut tilaa yhteiskuville (huomatkaa miten sää tekee ihmeitä kampaukselle). Tilasin kaakaon ja irish coffee juustokakun, näissä oli molemmissa maitoa mutta olivat aivan herkullisia. <3

Kahvittelun jälkeen shoppailtiin keskustassa, kas tässä mainoskuvaa aulasta. Mutta oli todella mukava miitti, toivottavasti saadaan pidettyä Turussa aktiivista porukkaa yllä! ^^ (Meitä oli tosiaan viisi, kaikista en saanut kuvia...)
Sain myös vihdion ja viimein aikaiseksi ostettua lipun HelLoConiin! Eli tie vie Helsinkiin, saa nähdä miten hyvin pärjään taas isossa kaupungissa.

No comments:

Post a Comment