Saturday, 22 February 2014

Lolitakuvaspämmiä

Varoitus: Erittäin paljon kuvia!

Järjestin taas lolitamiitin, joka pidettiin kaverini kotona nyyttärimeiningillä. Leiposin super-syntisen-suklaisia brownie leivoksia, joita aion todellakin tehdä toistekin. My offerings to the evil lords:
Koska porukka oli täsmälleen sama kun ensimmäisessä järjestämässäni miitissä 31.8.2013, halusin muistella sitä. Silloin miitissä pukeuduin sinimustaan gothic lolitaan tummine huulipunineen joten päätin tehdä taas samanhenkisen koordin, mutta käyttämättä yhtäkään samaa vaatetta tai korua. Halusin myös tukan ylös, mutta ilman hattua.

Tässä pari kuvaa kyseisestä miitistä.

Tässä tämänkertainen kampaus, olen tyytyväinen kiharrustulokseen. Yleensä en jaksa kihartaa koska minä ja kiharrusrauta emme tule toimeen keskenämme, mutta nyt onnistuin yllättävän hyvin.


Asussa oli pientä cameoteemaa hiusrusetissa, sormuksessa ja karvakauluksessa. Bongasin karvakauluksen joskus kirpparilta parilla eurolla mutta käytin nyt ensimmäistä kertaa, koska en ole käyttänyt ennen mitään tämänlaista niin en ole osannut koordata sitä minkään kanssa. En ole ihan varma kuinka hyvin se sopi tähänkään, mutta oli mukavaa vaihtelua. Paita on muuten ostettu vähän aikaa sitten, otin siitä sen hirveän kauluksen pois.

Kynnet tein perjantai-illalla kymmenen jälkeen eli ei ollut paljoa aikaa, joten pari kerrosta mustaa glitterlakkaa sai riittää. On kyllä ihana lakka, pitää heti hakea pullo tai kaksi lisää. Näin lyhyenä kynteni eivät muuten ole olleet vuosiin, tuntuu oudolta... Anteeksi sumea kuva, huomasin sumeuden vasta koneelle laitettuani.


Ja tässä koordi! Paita ebay, kaulus kirpparilta, hame ja korsettivyö Restyle, sukkikset Lindex. Päässä on muuten uudet silmälasit (meni -5 rikki), sydämeni jäi vähän kaipaamaan punaisia lasejani mutta en vain löytänyt kasvoilleni tarpeeksi kapeita punaisia kehyksiä.. Ehkä ensi kerralla kehystän vanhat lasini uudestaan. Nämäkin ovat kyllä ihan nätit. :)


Miitissä oli tosi kivaa! Loistava seura, hyvää purtavaa, kissoja, hauskaa tekemistä ja ihanan randomia huumoria. Tässä pari räpsyä.Kai huomasitte eeppisen Hobittijulisteen? Kakkosleffan pidennettyä versiota ja kolmosta odotellessa...


Pakollinen keksikuva?
Oli kyllä todella hauskaa, ihanaa että ollaan saatu Turun seudulle aktiivinen miittiporukka. <3

No comments:

Post a Comment