Monday 3 March 2014

Viikonlopun kuulumiset

Aika kuluu taas ihan liian nopeasti, viikkolle suunnitelluista asioista ei ehdi tai jaksa tehdä puoliakaan. Tänä viikonloppuna oli kaksi kissaa hoidossa, Domino ja Fasu (saatat tunnistaa miittikuvista!), joten aikaa meni paljon paijaamiseen. Ei kuitenkaan kuvien ottamiseen, joten tässä pari pikaisesti otettua räpsyä.


Domino. Taustalla hienosti kynsilakkalaatikot ja mittanauha, huomatkaa eeppinen karvasohva.


Fasu tietokonetuolin selkänojalla. Tuplanäytöt taustalla ja kämpän väriteeman mukainen ryijy. Kuvieni taustat tuppaavat olemaan sekavia, koska vaikka kaksiossamme on 45 neliötä, tavaraa on ihan liikaa ja kaikki seinätila on joko käytetty tai niin pieni (eteinen), ettei siinä saa kuvaa. Oh well.

Sekavista taustoista puheenollen... Päivän asukuva, taustana kirjahylly! Kävin viime viikolla shoppailemassa ja kolme asiaa tarttui mukaan. Yleensä en enää edes jaksa kierrellä perusvaatekauppoja, koska en meinaa löytää niistä mitään sukkahousuja ihmeellisempää, mutta välillä onnistaa. Ostin näiden lisäksi vielä yhdet housut (kuvaa joskus). Housut kappahlin lastenosaston alesta 7,5€ ja takki seppälästä 20€. Rakastan harmaita housuja missä on kuviota tai tekstuuria, ja "nahka"takin liilamusta väriyhdistelmä ja ihanan kasarihenkiset olkapäät tekivät siitä heti Must Have takin, tämä kuva on nyt harvinaisen huono mutta siitä tulee olemaan paljon kuvia tulevaisuudessa. Lisävaloa olisi toki voinut laittaa mutta huomasin vasta kuvia koneelle laittaessa niiden hämäryyden, kuvaaminen on vielä sen verran vierasta että pitää kiinnittää näihin asioihin enemmän huomiota.




Siskoni bongasi nämä minulle kirpparilta (kiitos! <3) ja ne sopivat takin kanssa tosin hyvin yhteen. Ovat myös yllättävän hyvät kävellä!

Olen taas ostellut enemmän rock/punk tyylisiä vaatteita, koska koulu alkaa maaliskuun lopulla. Jos saisin itse päättää, haluaisin jatkaa valmistumiseen asti työharjoittelussa, mutta jos sinne pulpettiin on pakko palata, siinä on edes yksi hyvä puoli: saan taas pukeutua ihan miten haluan. Eli joka päivä pistän jotain repäisevää päälle, ihan vain siksi että voin :D Oli se sitten länsimaista punkkia, lolitaa, aristoa, steampunkkia, goottia, mitä vain. Mutta en mustia housuja ja neuleita tai siistejä kauluspaitoja, se on varma. Iltatöissäni kirjakaupassa on sentään sieltä saadut vaatteet mihin pitää vaihtaa, niin työpaikalle menoon asti saan olla juuri sen näköinen kuin haluan, ja työvaatteet odottaa kätevästi kaapissa. Jatkan muuten siellä valmistuttuani, aivan ihana työpaikka ja ihanat työkaverit <3 Ja kymmenen minuutin päässä kotoa! What more can you ask?

Kynsistäni olen saanut toimistossa vain positiivista palautetta vaikka ne olisivat olleet erikoisetkin, joten tein nyt pitkästä aikaa (kun kerrankin oli sitä aikaa) tällaiset pikkutarkkaa työtä vaativat kynnet. Musta ja hopea on kynsissä suosikkiväriyhdistelmäni, ja rakastan helmä ja kiviä, joten lopputulos on tämä. Itse ainakin tykkään kovasti, teen tällaiset vielä uudestaankin. Kynsikuvista on sekin hyöty kun miettii, millaiset kynnet tekisi: jos ei millään keksi, selaa vain kuvia vanhoista ja ottaa mallia joko osittain tai kokonaan. Hienoja kynsiä voi toteuttaa monta kertaa, ei joka kerta ole pakko tehdä erilaisia.


Tein viikonloppuna myös kahta erilaista vadelmaleipomuskokeilua, toinen onnistui ja toinen ei niinkään mutta ne on syöty joten ei kuvia. :P

2 comments:

  1. Awww, meitin kissat! <3 Ja kynnet ja kengät on upeet o___o;

    ReplyDelete
  2. Oli kivaa saada kissoja hoitoon :) Ja kiitos, kynsiin näin paljon vaivaa mutta oli sen arvoista ^^ kengät tulee näkemään paljon käyttöä, etenkin kun ovat hyvät kävellä!

    ReplyDelete