Monday, 19 May 2014

Shoppings

Hei taas! Tähän postaukseen kokoan vähän kaikkea mitä on tullut haalittua.

Hello again! This post is about all kind of things I've managed to gather.


Alkuun asukuva. Kiire oli valtava joten puhuin kun kuvaa otettiin, siitä derp ilme.. Paita on kirpparilta, kuvaa on pari postausta sitten mutta tältä se näyttää päällä. Hame on ensimmäisiä itse tekemiäni ,mutta siitä ei taida olla täällä kuvia.

I'll start with an outfit photo. I was in a big hurry so I talked while this picture was taken, hence the derp face.. The shirt is second hand, I featured a couple of posts ago but this is what it looks like on. The skirt is one of the first ones I ever made, but I don't think I have photos of it here. Aloitetaan taobao-tilauksella. Tämä punainen paita on himpun iso mutta siinä on selässä kiristysnyöritys, joka parantaa istuvuutta. Väri on alemmassa kuvassa oikeampi, mutta tämä on vielä pikkaisen tuummemman punainen. En perusta Peter Pan kauluksia, joten puran sen ehkä pois ja teen tästä pystykauluksisen. Saa nähdä. Muuten kyllä todella hyvä paita.

Let's start with the taobao order. This red shirt is a tiny bit too big, but the back has lacing so this fits well. The colour is more closer in the lower picture, but it's still a bit darker red. I'm not too fond of Peter Pan collars, so I may take it apart and make it a small stand-up collar. We'll see. Otherwise a really good shirt.Tämä oli Naantalissa päällä <3 Takana on pienet hännykset, ja rintataskun kirjailu on kaunis. Napeissa on kruunujen kuvat ja pitsit ovat upeita, tämä paita nousi heti suosikkien joukkoon!

I wore this to Naantali <3 The back has small swallow tails and the embroidery on the pocket is beautiful. The buttons have tiny crowns and the laces are gorgeous, this is instantly one of my favourite shirts!
Tämä ei ehkä ole lolitaa mutta hieno silti. Pelkäsin että helman pitsi (mikä siis tulee tasaisesti näkyviin, se on kuvassa rutussa) olisi hirveää mutta yllätyin positiivisesti! Vyötäröosa on syönyt kunnin luut, ja nyörityksen asiosta tämä istuu hyvin. Hame ei ihan yllä polviin asti, mutta koska tämä ei tule lolitaan, se ei haittaa. Kangas on ihana <3

This may not be lolita but it's still pretty. I was worried that the lace at the hem (which comes out evenly, the picture is bad) would be horrible but I was positively surprised! The waist part has good bones and the lacing insures a good fit. The skirt doesn't quite come to my knees, but since it's not for lolita, I don't mind. The fabric is gorgeous <3


Hiusjuttuja! Tämä oli myös viime postauksessa. Upean hyvälaatuista.

Hair accessories! This hat was in the previous post as well. Amazing quality.


Pyöreä juttu. Rakastan tuota sinistä tylli-pitsi-juttua, ja taas tämän laatu. Tulen käyttämään tätä paljon!

A round thingy. Love the blue tulle lace thing, again the quality. I will wear this a lot!


Massiivinen panta. Näihin olen kyllä erittäin tyytyväinen ja suosittelen! 

A massive head band. I'm really happy with these and fully recommend them!


Pienempiä mutta silti hyvin nättejä hiusjuttuja ~

Smaller thingies but still very pretty ~

Sitten kirppariostoksiin!

Then onto second hand purchases!Valkoharmaa-raidallinen paita, mikä on juuri oikean kokoinen. Tykkän tuosta kauluksesta, ja raidalliset paidat puhuttelee mua. Merkki Madonna. Olen tästä oikeasti innoissani!

A white and grey striped blouse, which is precisely my size. I like that collar, and striped shirts speak to me. Brand is Madonna. I'm really exited about this one!


Musta läpikuultava paita, missä on ihanan pitkät hihat. Merkki KappAhl ja koko 40, eli tätä pitää ottaa melkoisesti sisään mutta pidän tästä materiaalista. Saan tehtyä tästä jotain.

Black see-through shirt with lovely long sleeves. Brand KappAhl size 40 so I'll have to take this in quite much but I like the material. I can work with this.


Tuunausjuttuja, näistä saa vaikka mitä kivaa. Itse tekemisessä on sekin hyvä puoli että kangasta jää aina vähän yli, mistä saa sitten rusetteja ja muita koristeita tehtyä ^^

DYI stuff, I can make all kinds of cool things from these. Another perk to making clothes yourself is that you always have some excess fabric, and you can make bows and other accessories from it ^^


Kynsikuva, mänä vilahtikin jo parissa kuvassa. Mustaa glitterillä, kivan yksinkertaiset ~

A photo of my nails, you saw a bit of these in some of the photos. Black with glitter, nice and simple ~


PS rannekkeet tuli, yay!!!

PS our tickets came, yay!!!

No comments:

Post a Comment