Friday, 23 May 2014

X-Men: Days of future past

Kävin kaverin kanssa katsomassa uuden X-Men leffan ja se oli upea!!! Kyllä, kolmen huutomerkin arvoinen. Ei ihan 10/10, mutta ostan sen omaksi heti kun siitä tulee pidennetty versio. Sen enempää en sano, etten spoilaa.

I went to see the new X-Men movie with a friend and it was awesome!!!Yes, worth three exclamation marks. Not quite 10/10, but I'll buy it as soon as the extended edition comes out. That's all I'll say, no spoilers.


Päällä oli samat mitä koulussakin, siellä tehdään nyt hommia mihin lolita ei sovi. Tuo paita oli ensimmäinen Japanilaiseen muotiin liittyvä vaate (SEX POT ReVeNGe) minkä omistan, ja se on yhä vuosien jälkeen rakas. Laukku Restyle, hame Hellbunny, sukat conista ja piikkiloaferit jostain netistä.

I was wearing the same things I wore to school, we're doing stuff there that lolita is not the best for. That shirt is the very first item of Japanese fashion (SEX POT ReVeNGe) I've ever own, and after these years it's still very dear to me. Bag Restyle, skirt Hellbunny, socks from a con and the spike loafers from somewhere online.

Leivoin eilen lihapasteijoita, nämä ovat hävyttömän helppoja mutta ah niin hyviä! Ja näihin voi laittaa täytteeseen ihan mitä itse haluaa.

I baked meat pattys yesterday, these are ridiculously easy to make but oh so good! And you can put whatever you want in them.


Ostin tämän jonkun aikaa sitten. Luin näitä mukulana ja voi sitä nostalgian määrää kun löysin tämän hyllyjen välistä! Hintaa vaivaiset kaksi ja puoli euroa, tämä pääsee heti hyllyyni. <3

I bought this some time ago. I used to read these as a little kid, oh the nostalgia when I found this between the shelves! For the low price of two and a half euros this will be on my book shelf.

2 comments:

 1. Mullakin oli tollainen hame joskus! On monesti tehnyt mieli ostaa uusi vanhan kuluttua loppuun, se oli hirveän ihana vaate. Sun asut on kyllä komeita! Sopispa itsellenikin nuo vähän pidemmät helmat mitä pidät paljon, ne on kovin arvokkaan oloisia. Mutta näytän itse niissä vaan aika tantalta :D Pitäydyn polvimitassa.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Paljon kiitoksia! ^^ Itse ostin tuon hameen vuosia sitten kirpparilta, se on nähnyt paljon käyttöä ja kavennuksia ja on yhä yksi lemppareista.

   Tykkään paljon classic lolitasta mutta oudot printit ja värit kiehtoo vielä enemmän. Kai yritän tehdä hameista vähän classicimpia pidentämällä helmaa? En oikein itsekään tiedä miksi, mutta polvet peittävä pituus on kyllä lemppari. :3

   Delete