Thursday, 1 May 2014

Roadtrip

Rakastan liilaa tukkaani! :D

Loving the purple hair! :D


Käytimme poikaystävän kanssa Vapun vapaapäivän hyödyksi ajelemalla ympäriinsä. Kävimme myös Nauvossa, sinne on ihanaa mennä kesäisin <3 Nyt oli vielä hieman kylmä, muutenkin koko päivän oli epämääräinen sää: välillä aurinko paistoi täysillä, sitten satoi hetken ja välillä tuuli. Onneksi oli sateenvarjo mukana... 

Me and my boyfriend went on a road trip and took the ferry to Nauvo. It's a lovely little place, especially during the summer <3 It was slightly cold though, and the weather was a bit iffy the whole day:  one moment the sun was blazing, then it rained and there were huge gusts of wind. Luckily I had my umbrella with me...
Meikittä mennään vieläkin, kiitos kevät. Pikkihiljaa kyllä paranee, joten ehkä pian voin laittaa naamaakin, edes silloin tällöin?

Thanks to Sprig, I'm still not wearing any make-up. It's getting better though, so hopefully soon I can at least sometimes do something to my face?


Paita käsityötä
Jabot Bodyline
Liivi ebay
Hame Lady Sloth
Laukku Jawbreaker
Sateenvarjo Nannanella
Kengät Aventura
Sukat, korut random 
Shirt hand-made
Jabot Bodyline
Vest ebay
Skirt Lady Sloth
Bag Jawbreaker
Umbrella Nannanella
Shoes Aventura
Socks, jewellery  random 

4 comments:

 1. Ihana asu! Hih, tilasin tuon saman liivin vasta :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitoksia ^^ Meillä on aika paljon samoja vaatteita tai samoja printtejä ja kirjailuja :D

   Mun liivi tuli muuten ihan liian isona, en tiedä lähettivätkö väärän vai heittivätkö mitat, mutta sain kaventaa 5cm molemmista kyljistä.. Helppoa toki kun liivi on kyseessä mutta silti harmitti, oli sen verran halpa etten jaksanut nostaa meteliä asiasta. Pääasia on että liivi näyttää yhä kivalta päällä :)

   Delete
 2. Sulla noi violetit hiukset näyttää upeilta!! :)

  ReplyDelete