Saturday, 14 June 2014

Meet-up ^^

Tänään oli pitkästä aikaa miitti vähän isommalla (eli viiden hengen) porukalla. Ajatuksena oli mennä samaan kahvilaan mikä bongattiin Medlin kanssa ja käyskennellä Naantalissa. Aamulla kuitenkin satoi ja luvattiin tuulista ja vilpoista päivää... Suunnittelemani coordi oli lyhythihainen, mutta Medli lainasi minulle boleron ^^ Pitää itsekin hankkia tai tehdä pitkähihainen bolero, minulla kun on vain lyhythihaisia.

Today we had a meet-up with a slightly bigger company (of five) for a while. The plan was to go to the cafe we spotted with Medli and take a stroll around Naantali. But in the morning it rained and the forecast promised a chilly wind... The coor I had planned was a short sleeve, but Medli lent me a bolero ^^ I have to buy or make myself a long sleeved bolero, for I only have short sleeved ones.
Otettiin Medlin luona pari kuvaa ennen kuin suunnattiin Naantaliin. Hameen tein suunnilleen kuukausi sitten mutta hattua viimeistelin vielä aamulla xD Paita Taobao, kengät Bodyline, laukku ebay. Rakastan tuota laukkua, tilasin sen tähän coordiin mutta se sopii moneen muuhunkin.

We took a couple pictures at Medlis' before heading to Naantali. The skirt I made about a month ago, and the hat I finished that morning xD Blouse Taobao, shoes Bodyline, bag ebay. I really love that bag, and I bought it especially for this coord but it goes with many other things as well. 
Kynnet. Otin kuvan illalla, pahoittelen laatua.

My nails. Took the photo in the evening, sorry for the quality.Ihanat lolitat! Valaistus oli huono, joten salama oli tarpeellinen joskaan ei toivottu.

The lovely lolitas! Lighting was poor so a flash was required, not desired.
Kahvilassa oli kisu! Se kyllä nukkui koko ajan, heräsi vain aivastamaan niin en päässyt silittämään ;__;

Cafe had a kitty! It sleeped the whole time though, only woke up to sneeze so I couldn't pet it ;__;Kahvittelun jälkeen mentiin pihalle ja sade oli loppunut, huzaa!

After we ate we went outside and it had stopped raining, huzaa!

Hameen kangas poikkeaa aika paljon siitä mitä muuten omistan, mutta halusin jotain pehmeämpää ja nätimpää(?), ja tässä oli minun tutut värini niin en kokenut niin suurta kultturishokkia. Halusin myös pistää peruukin, liila tukkani ei ollut se paras tähän asuun... Taidan pitää leteistä.

The skirt fabric is quite different from ones I have, but I wanted something softer and prettier(?), and this had my familiar colors so it wasn't a too big cultural shock. I also wanted to wear a wig, my purple hair was not the best match for this outfit... I think I like braids.Medli, luonnollisen classic ^^

Medli, classic as always ^^

Ensi kertaan~!

'Till next time~!

No comments:

Post a Comment