Thursday 13 March 2014

Kirjoja!

Hirveä kiire taas painanut päälle, mutta tiistaina oli harvinainen vapaapäivä. Vietin laatuaikaa kaverin kanssa leipomalla ja pelaamalla, mutta kävimme myös Omituisissa Opuksissa. Kirjahyllyni on hyvin täynnä, joten halusin eroon muutamasta kirjasta jotka olin jo lukenut, enkä aio lukea uudelleen. Vaihtokaupaksi ajattelin jotain Kingin kirjoja - niitä on kaikkialla, eri asia onko sellaisia mitä minulla ei jo ole - mutta sainkin tehdä liikkeessä pienen voitontanssin! Kirjaimellisesti. Siellä oli nimittäin Robin Hobbin kirjoja englanniksi, ja halusin ne kaikki. Ja yhtäkään näistä minulla ei ollut vielä, mahtava tuuri! Minulla on nimittäin Liveships trilogia ja the Rain wilds chroniclesista kaikki neljä, mutta näkijän taru ja lordi kultainen olivat ne, jotka esittelivät kirjailijan minulle monta vuotta sitten. Farseer trilogia on minulla jo kirjakaupasta tilauksessa, ja nyt löysin tawny maniin toisen ja kolmannen osan! Vain ykkönen pitää tilata sekä viimeinen soldier son, ja sitten onkin kokonainen hylly pelkkää Hobbia. <3 Pian ilmestyy The Fool's Assassin, sekin on sitten pakko saada. Ja odottaa seuraavia, yhyy.


Kirjakaupasta taas tilasin nämä. Doctor Sleep on jatkoa Hohdolle, jonka tilasin englanninkielisenä. Olen lukenut sen mutta siitä on vuosia, ja koska haluan sen myös kokoelmiini, tilasin sen omaksi enkä vain lainannut kirjastosta. Se pitää lukea ennen kuin voin aloittaa Doctor Sleepin, mutta kyllä tässä riittää muutakin luettavaa. 

Toinen tilaus oli The Lord of the Rings <3 Halusin ne englanniksi yhtenä kovakantisena, ja koska selaista ei meinannut suoraan mistään löytyä, tilasin sen ja vihdoin se tuli. Hobitti on myös tulossa, Silmarillion istuu jo tyytyväisenä hyllyssä. Mukaan tarttui myös Hobitti-korttipeli, en ole vielä ehtinyt pelaamaan mutta säännöt vaikuttaa simppeleiltä. 


Tässä puolikas kuva päivän asusta. Nappasin aamulla ennen liikenteeseen lähtöä ja illalla piti ottaa parempi, mutten muistanut... Auringonpaiste saa naaman sulamaan valkoisiin kaappeihin, ah tätä kalpeuden riemua. Mekko on muuten ensimmäisiä itse tekemiäni, ja se oli päälläni Hypeconin lolitamuotinäytöksessä 2013! (1:38 ->) Ah muistoja. Mekon helma on takaa pidempi, mutta ajattelin vetää sen tasaiseksi ja lisätä mustaa pitsiä helmaan. Sitten joskus. xD



Kynnet ovat selkeästi kärsineet laiminlyönnistä, siksi kulmat ovat halkeilleei ja kynsien muodot näyttää hassuilta. En ehtinyt viilaamaan kaikkia tasaisiksi... Mutta tällaiset kynteni ovat kun en ehdi tekemään erikoisia lakkauksia: mustaa lakkaa glitterillä, sähkönsinistä tai syntisen punaista. 


Minulla ja yhdellä kaverillani on alle viikon sisään synttärit ja me molemmat täytämme 22, niin juhlitaan yhdessä 30.3. Yay! Sitä odottaen ~

No comments:

Post a Comment