Sunday, 23 March 2014

Uusi tukka + roadtrip!

Synttärini olivat virallisesti perjantaina, mutta koska se oli työpäivä, juhlisimme poikaystävän kanssa vasta lauantaina. Ja millaisen päivän hän oli suunnitellutkaan! Road trip lähikaupunkeihin (koska bensan hinta hyi), ja oli muuten mahtava päivä.

Mutta palataanpas aikajärjestykseen. Aamulla lähdettiin yhdeksän maissa, tässä ihan kotipihalta napattu kuva. Auringossa näkee hyvin, että tukka on nykyään liila. Pääväri on tosi tumma liila, missä on sitten shokkiliiloja raitoja. Väri ei ihan pääse oikeuksiinsa näin pörröisellä ponnarilla, mutta halusin sen kiinni. Tiesin lauantain olevan tuulinen päivä (luettava Nalle Puhin äänellä), enkä halunnut jatkuvasti sohia hiuksia pois naamalta.


Lolita ei ole se kätevin pitkille automatkoille, joten perusvaatteilla mennään. Aamu oli vilpoinen niin päällä huppari ja takki. Arkkulaukussa on liila risti mikä ei tietenkään näy, eikä näy printtiverkkopaitakaan. Ilme on väsyneen ihmisen reaktio kirkkaaseen auringonpaisteeseen ~


Ensimmäinen pysähdys oli Urjalan herkkutukkuun. Itse en sieltä paljon karkkia ostanut (yhden Brunbergin suklaalevyn, en tiennyt että ne ovat maidottomia, score!) mutta nämä oli pakko ostaa. Rakastan jäätelöä ja kun sitten tuli maitoallergia, olen kärsinyt eroahdistuksesta. Ja nyt kun lemppari tofujätskini crispy stracciatella (yritti olla valinija-suklaa?) poistui, jäljelle jäi vain vanilija. Mutta näillä saa kivasti ja helposti makua jätskeihin, aina ei jaksa rouhia suklaata sekaan tms. Minttu oli muutenkin aina suosikkini ja rakastan sitä kaikissa muodoissa. Näiden valmistus vaan lopetetaan, siksi minttua jättipullo. Kuvat muuten napattu äkkiä sohvalla, pahoittelen laatua...


Next stop, Ideapark. Olen aina ennen vain ajanut siitä ohi, oli kiva käydä kiertelemässä. Sinne olisi saanut upotettua monta tuntia, mutta yritettiin olla nopeita että kerittäisiin moneen paikkaan vielä ostoskeskuksen jälkeenkin. Skippasin siis kaikki ne kaupat mitä löytyy ihan Myllystä ja Skanssistakin, ja keskityin muihin liikkeisiin. Ja miksi, oi miksi Turussa ei ole New Yorkeria?!? Aina kun olen ulkopaikkakunnalla haluan käydä siellä, koska löydän aina jotain. Nyt tarttui vain housut, koska pukukopin jonot olivat hirvittävät. Ostin kaksi kokoa koska nämä olivat vitosen, toiset ovat sitten tuunausmateriaalia. Monta asiaa olisin halunnut sovittaa, mutta aika ei antanut periksi. Katsoin muuten että missä olisi lähin New Yorker, ja niitä on tasan kolme: Kuopiossa, Hesassa ja Hyvinkäällä. Olen muuten käynyt kaikissa, siksi luulin, että näitä olisi enemmänkin...


Tämä paita oli instant must have. Haha. Nörtin ja nettiselailijan unelmapaita. Enough said. Näätte päällä pian. Ja usein.


Ja lisää liilaa shokkiväriä, ajattelin kokeilla toista merkkiä.


Seuraavana oli Särkänniemen Akvaario. Ja oli muuten melkoinen pettymys. Kaksi huonetta, hintaan 10€ per naama. What? No, sain jotain kuvia otettua ja oli siellä silti kiva käydä. Päätettiin silti mennä kesällä Kotkan Maretariumiin, olen ollut siellä ennenkin ja on muuten todella hieno paikka. Tässä pari kuvaa, ekassa on pikkuisia Nemoja! Tampereella olisi voinut muutenkin kierrellä, mutta shoppailuun oli jo mennyt sen verran rahaa että päätettiin jatkaa matkaa Poriin. Siellä moikattiin hyvää yhteistä kaveria, ja pääsin silittämään taas kissoja. Tässä toinen, Kleopatra.


Hän vei meidät pienelle kierrokselle ja Porin museoon, otin sieltä taas paljon kuvia. Tässä muutama. Näin kerran Luostarivuorella (pidimme siellä miitin ajat sitten) miten näillä tehtiin pitsiä, rouva vain heitteli nopeasti noita kapuloita ilmaan ja siitä tuli pitsiä. Magic.


 Kynsikuva meinasi unohtua, ihan vain mustat tipit. Taidan pitää tästä viilatummasta, terävästä muodosta.


Vanha hautajaisvaunu, pitäähän sen edessä poseerata. Ryhdistä alkaa näkyä, että paljon on jo yhden päivän aikana tehty.


Mini-Pori. Joku on saanut hetken näpertää tätä, siellä oli pikkuruisia hevosvankkureitakin.


Vanhoja hattuja ja päähärpäkkeitä, olivat muuten hienoja. Tästä kulmasta lasi heijasti vähiten. Porin jälkeen matka taas jatkui, pysähdyimme hetkeksi Raumalle kiertelemään. Tässä ainoa kuva, mistä näkee että päivä alkoi jo loppua.


Raumalta tultiin sitten suoraan kotiin. Bensaa meni melkein tankillinen ja rahaa paloi muutenkin, mutta oli ihana päivä! Mahtava synttärilahja. <3

No comments:

Post a Comment