Thursday 17 April 2014

Hesareissu ja taikakoulu

Pääsin alkuviikosta työpaikan puolesta koulutukseen. Koko reissu oli mielenkiintoinen, mukava ja hyödyllinen, olin otettu että pääsin mukaan! 



Majoitus oli hotellissa, olin samassa huoneessa työkaverin kanssa (valtasin oman sängyn jo läppärillä), huone oli nätti. Kylppärissä oli iso amme ja aamupala oli herkullinen ja niin kattava, että jopa näin ruoka-ainerajoitteinen löysi kaikkea herkullista. Olin muuten ensimmäistä kertaa muualla kuin Tukholman Omenahotellissa! Perheessäni on ollut mökkejä, ja reissasimme paljon asuntoautolla ja -vaunulla sekä Suomessa että Euroopassa, niin hotellit ja lentäminen on jääneet vieraiksi. Autolla matkustus on yhä mielessäni ykkönen, on se vaan niin tunnelmallista :D Harmi vain, että se tulee aika kalliiksi, etenkin jos on asuntovaunu tai -auto.

Mutta takaisin asiaan. Koulutus kun oli kyseessä en luonnollisesti voinut mennä missään loli/punkreleissä, mutta ei ollut ihan jakkupuku-tason tilaisuuskaan joten näillä mentiin. Päivällä neule, toppi, siistit korut ja melkein normaalit housut. Illalla sitten tard-paita ja iso huppari.

Tiistaina myös normivaatteet, niistä ei kuvaa.

Olimme Pasilassa mistä olisi aika helposti päässyt Helsingin keskustaan, missä on monia liikkeitä, mitä Turussa ei ole. Houkutus oli suuri, mutta koska ulkomailta on tulossa vielä vaikka mitä mistä on vielä posteja / tulleja maksamatta, en antanut itselleni lupaa mennä. Olisi kuitenkin tullut kalliiksi, Morticia kun ei ole se halvin putiikki... Jätin mielummin itselleni vähän määrärahoja muihin löytöihin.

Bodylinelta tilaamani kengät muuten tulivat! Niistä kunnon kuvaa sitten ensi postauksessa, suunnitelmissa olisi pistää ne sunnuntaina jalkaan ~


Loppuun peliasiaa. Yleensä pelaan tosiaan joko ns. "äijäpelejä" eli Diabloa, Shadow Warrioria ja Burnout-ajopelejä tms tai tasohyppelypelejä tai Terrariaa, joten tämä uusin pelini on aika poikkeava. Läppäri oli Helsingissä mukana yhdestä syystä: Magical Diary. Pelissä menet taikakouluun ja opiskelet erilaisia loitsuja, valitset oman lukujärjestyksesi ja yrität löytää tiesi ulos tyrmissä järjestettävissä kokeista. Samalla sitten kaveeraat muiden oppilaiden kanssa, osallistut erilaisiin tapahtumiin ja ehkä löydät jonkun romanssin kohteen. Kyseessä on siis ensimmäinen pelaamani school/dating sim, en ollut koskaan edes harkinnut pelaavani mitään tämäntyylistä, ellei eräs seuraamani Youtube-pelaaja Dodger olisi pelannut peliä. Ei sillä että tämäntyyliset pelit olisivat huonoja tai alempiarvoisia, en vain itse ole halunnut pelata näitä tai visual novelleja. Silti, vähän omaa peliegoa vastaan, tämä vaikutti jollain tavalla hauskalta, joten se oli sitten pakko ostaa ja koittaa ihan itse. Ja vaikka peli ei tavallaan ole _hyvä_, se on kyllä koukuttava. Ensimmäinen pelini päättyi niin surkeasti, että se oikeasti harmitti, joten revanssi oli paikallaan. Toinen läpipeluu (kyseessä on siis n. 5h mittainen peli) sujui jo paremmin, ja kolmannen sain loppuun Helsingissä. Kaikki läpipeluut ovat olleet aivan erilaisia, joten vaikka jotkin asiat menevät samalla tavalla, peli ei muuttunut tylsäksi. Pitäisi kai koittaa muitakin ns. tyttömäisiä pelejä, saattaisin vaikka tykätä. Osaisiko joku suositella jotain? Olen näistä tosiaan ihan pihalla :D

No comments:

Post a Comment