Thursday, 10 April 2014

Lisää materiaa

Ensin asukuva. Olen jättänyt rokkiponini liian vähälle huomiolle, joten päätin ottaa ne nyt kunnolla käyttöön. Aika gootti kokonaisuus, mutta kokomusta puhuttelee yhä silloin tällöin. Kaikki on joko normikaupoista tai unohdetulta myyjältä ebaystä. Kevätallergiat potkivat yhä täysillä naamaan, joten täysin meikittä mennään vielä ainakin pari päivää. Tukka on räjähtänyt todella kovan tuulen vuoksi, käytiin kävelyllä ennen kuvan ottoa. Ja kyllä, kävelin näillä kengillä! Rokkiponeilla on yllättävän mukava kävellä, etenkin näillä, missä on todella kevyet (ja hieman joustavat) pohjat, jotka eivät todellakaan ole puuta.

Olen jotenkin ihastunut underbust-vaatteisiin? Tämä liivi on yksi kestosuosikeistani. Takana on pienet swallow-tail -hännykset ja nyöritys niskasta alas asti. Itse asiassa tämä on lähes täysin samanmallinen kuin korsetti, mistä on kuva alapuolella.


Sitten pari ostosta! Tilasin nämä jonkin aikaa sitten, ja ne tulivat tässä parin päivän sisään.


Ruskea sohva ei ehkä ole paras tausta näin myöhään illalla kuvatessa... Tämä on tummansininen, ja paita oli tarkoitus antaa lahjaksi. Mutta juuri kun olin tilannut tämän, sain tietää, että hänellä oli lähes täysin samanlainen. Noh, tilasin hänelle sitten jotain muuta ja pidän tämän itse ^^' Ei ihan omaa tyyliä, mutta voin kai sovittaa sen rockabilly/fiftarityyliin? On muuten uskomattoman pehmoinen!


Ensimmäinen kunnon korsettini! Tässä on metalliluut, mutta ostin tämän lähinnä "koristeeksi" eli ryhtiä antamaan. En voi kiristää lähes ollenkaan kipeän kylkiluun vuoksi, mutta kunhan en kiristä, tämä on mukava päällä. En halunnut vyötärökorsettia koska niillä kiristetään ja korostetaan vyötäröä, mitä en voi tehdä. Overbust-korsettia liikkeessä koettaessani taas tosesin, että minun pitäisi olla rintavampi, jotta se pääsisi oikeuksiinsa. Eli päädyin tällaiseen välimuotoon? :D Ostin tämän ebaystä alle kympillä ja varauduin henkisesti johonkin hirveään häristykseen minkä saa heittää suoraan pois, mutta tämä oli kyllä positiivinen yllätys! Luut ovat jämäköitä, kangas pehmoista mutta tukevaa, ja vastaa mittojaan hyvin. Olin taas kahden koon välillä - tämä oli vähän pieni mutta seuraava oli liian iso, eikä liian suurella korsetilla tee mitään, ei edes koristetarkoitukseen. Tämän selkään jää siis suunnilleen kämmenen levyinen rako mikä kuvassa näkyykin, mutta ei se haittaa :) kuvaa päällä sitten kun keksin, minkä kanssa tätä käytän xDNämä sain kaverilta synttärilahjaksi, yay! <3 Kuroshitsuji on yksi lempisarjoistani (manga ja animen ensimmäinen kausi, toinen oli huonompi) joten nämä ovat tervetullut lahja. Ciel on lempihahmoni, mutta hänestä on paljon vähemmän fanikrääsää, ja Sebastian pitelee kissaa, ja kissat ovat todella lähellä sydäntä. Korvikset ovat kivan isot että kuva on selkeä, paljon kiitoksia ~


Viimeisenä punamusta choker. Pitsi on ihanan pehmeää kaulaa vasten (tässä postauksessa on paljon pehmeitä asioita?) ja punaiset kivet ovat ihanan kirkkaan värisiä. Pienet ketjut ovat kaunis lisä <3

Sain vaaterekin kasaan ja täytin sen vaatteilla! :D Rekki on onneksi pyörillä, koska meillä ei ole tarpeeksi tilaa pitää sitä koko ajan "esillä", vaan joudun pitämään sitä pois tieltä. Konsoli/tv-tason olettekin nähneet jo aikaisemmassa postauksessa, ja sen takana on ruokapöytä, mikä toimii ompelupöytänäni. Kun ompelen, mahdun nätisti tuolini kanssa näiden väliin, nyt tuoli on työnnettynä pöydän alle ja vaaterekki valtaa kolon. Kun ompelen, siirrän sen pois tieltä. Mallinukke on yleensä myös jossain poissa tieltä, tuossa konsolitason päädyssä on aika hyvä paikka. Nyt sillä on päällä ainoa sweetin tyylinen paitani koska en käytä sitä oikeastaan koskaan, ja Helloconissa ollut hameeni, koska se ei henkseleineen viihdy henkarilla.


Kuva on napattu kun rekki on kolossa (tuo valtava laukku on syönyt suurimman osan asusteistani, hatut eivät mahdu) lähinnä siksi, että on myöhäinen ilta enkä jaksanut ottaa sitä esiin ^^' Siinä on nyt kuitenkin suurin osa lolitavaatteistani. Minulla on viisiovinen vaatekaappi omistettuna vaatteilleni (tosin vain n. 180cm korkea), mutta koska pukeudun niin moneen erilaiseen tyyliin, se vaatii tilaa. Etenkin, kun pitää olla jonkin verran "tavallisia" vaatteita toimistoon ja muihin tapahtumiin, kun pitää näyttää fiksulta. Tilapula on ollut hirveä, mutta tämä auttaa paljon. Kunnon kuvaa tästä rekistä ja muusta vaatekaapista, kun hiljattain tekemäni tilaukset saapuvat. :)


No comments:

Post a Comment